За Нас

Кои сме ние?

„Денста“ ООД е водеща търговска компания във вноса и търговията с индустриални строителни материали. Специализирани сме в дистрибуцията на покривни и фасадни термопанели с полиуретан и минерална вата, профилирана ламарина, поликарбонатни плоскости, крепежни елементи, както и всички аксесоари, необходими за изграждане на съвременните индустриални сгради. Всички предлагани продукти са придружени със сертификати за качество и произход. Ние осигуряваме изграждане на метални конструкции и монтаж на панели и аксесоари на територията на цялата страна.

Нашата мисия

Да предоставим на клиентите висококачествени материали и услуги, които отговарят на техните специфични изисквания.

Нашата мисия

Да предоставим на клиентите висококачествени материали и услуги, които отговарят на техните специфични изисквания.

От 2016 г. сме ексклузивен представител на VIAVAC Vacuum lifting BV, лидер в производството на вакуумни повдигачи. Нашата широка гама от вакуумни лифтъри е идеалното средство за бърза, безопасна и безвредна манипулация на конструктивните елементи. „Денста“ ООД предоставя перфектния инструмент за повдигане за всеки проект, включително сандвич панели, окачени фасади, профилирани ламарини и други плоскости.

Нашите предимства

Нашите ценности са съсредоточени около поддържането на силни взаимоотношения с партньори и клиенти и предоставянето на качествени продукти и услуги.

Коректност

Точност

Качество

Бързина

Предлагаме транспортни и спедиторски услуги, логистични решения в международния транспорт и сме специализирани в:

Нашите 300 квадратни метра закрита складова площ,
товаро-разтоварна техника и 6000 квадратни метра открити оградени площи и паркинг гарантират навременна доставка на вашата поръчка. Поддържаме групажна линия от Италия, Турция, Франция, Германия, Испания, Холандия, Белгия, Полша, Чехия и други страни до България, като всеки вторник и петък отпътуват автомобили от складовете на нашите партньори.

Референции от клиенти

Този информативен уебсайт е създаден по проект BG-RRP-3.005-1702-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от Денста ООД и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.

 Доверете ни се, за да ви помогнем да изградите мечтания проект за индустриално строителство с нашата широка гама от материали и услуги. „Денста“ ООД – гр.Варна, разполага с опитен и енергичен екип, готов да отговори на всяко Ваше запитване.